Com sabeu, Microsoft acostuma a publicar noves versions del sistema operatiu Windows cada 3 o 4 anys. I, com és natural, eventualment també retira el suport de les més antigues.

A Omega Software, fem un esforç considerable per a suportar les versions antigues durant tant de temps com ens sigui possible, amb la finalitat d’evitar importunar als nostres usuaris. No obstant, inevitablement sempre arriba un moment en que malgrat el nostre afany ja no resulta viable continuar suportant una versió obsoleta.

Aviat farà 19 anys que es va publicar Windows XP, una de les versions de Windows més utilitzades fins a l’actualitat. Microsoft va enretirar el suport per a aquesta versió el 8 d’abril de l’any 2014, i nosaltres l’hem mantingut fins ara. No obstant, avui ja resulta imprescindible retirar el suport per a aquesta versió per tal d’adaptar el programa als nous protocols d’Internet i altres estàndards.

Sempre fidels al nostre compromís, Omega Software continuarà mantenint suport a WinOmega amb Windows XP (i el seu equivalent de servidor, Windows Server 2003) durant encara uns quants mesos més, fins al 8 d’abril de 2021, data en la que dit suport serà retirat. Amb això haurem mantingut la compatibilitat durant 7 anys després que Microsoft la declarés obsoleta.

Per tot això, i per tal d’evitar interrupcions en el vostre treball, us recomanem que comenceu a preparar l’actualització dels vostres equips. En tractar-se d’una qüestió aliena al nostre programa, lamentablement no podem proporcionar suport sobre aquest tema. No obstant Microsoft té publicada una pàgina amb informació orientativa que podria ser-vos útil.