Magatzem > Llistats > Marge d'albarans
Facturaciˇ > Llistats > Marge de factures

Funciˇ per a obtenir llistats del marge de benefici aconseguit a cada albarÓ o factura. S'hi poden aplicar filtres diversos per a personalitzar el llistat segons les vostres necessitats: per n˙mero del document, per dates, per clients o per agents, o per tots ells alhora. Si voleu prescindir de tots els filtres, marqueu la casella Ignora filtres.

El cÓlcul del marge s'efectua segons el preu de cost mitjÓ que cada article tenia registrat en el mateix moment de l'emissiˇ de l'albarÓ o factura, o de l'albarÓ o pressupost d'on procedeixi la factura, segons el cas. Canvis posteriors en el cost mitjÓ no afecten els cÓlculs d'aquest llistat. Si en el moment de l'emissiˇ del document un article tinguÚs cost mitjÓ buit o igual a zero, o es tracta d'un article no registrat (sense codi), el cÓlcul del marge d'aquesta lÝnia donarÓ 100%. Per a modificar-lo introdu´u el cost manualment a la pantalla de canvis mitjanšant la funciˇ Altres Camps.

Si un document duu descompte per pagament immediat, en aquest llistat el seu import serÓ descomptat del marge.

Si l'article incl˛s en el document meritÚs una comissiˇ a un agent comercial, l'import d'aquesta comissiˇ se sumarÓ al cost, amb la consegŘent reducciˇ del marge.

Si voleu obtenir un llistat detallat del marge d'un albarÓ o factura determinats, lÝnia a lÝnia, ho podeu fer des de la pantalla de canvis.