Fitxers > ... > Edició > Actualitza

Funció per a actualitzar les dades visibles a la reixeta.

Quan es treballa amb WinOmega Cloud, els fitxers es troben subjectes a canvi de manera constant i pot ser que les dades mostrades a pantalla, després d'un cert temps, ja no s'ajustin a la realitat, a causa de modificacions que han pogut ser introduïdes des d'un altre punt de xarxa.

Imagineu la situació següent: Una persona treu una reixeta a pantalla per tal de consultar l'existència d'un article. En aquest mateix moment algú li truca per telèfon, o senzillament surt a prendre cafè, i mentrestant, des d'un altre punt de la xarxa, algú en registra una sortida. L'existència mostrada a pantalla ja no serà la real.

Amb aquesta funció, que pot ser també executada prement la tecla F5, el programa llegirà les dades de nou i en reflectirà els canvis a la reixeta.