Utilitats > Configuració > General > Programa apagament

Feu servir aquesta funció si voleu que l'ordinador s'apagui automàticament a una hora determinada dins de les 24 hores següents. Per a això trieu l'hora i els minuts que voleu, i premeu el botó Accepta.

Cal que WinOmega estigui obert perquè la funció s'executi, encara que sigui minimitzat. Si tanqueu el programa, llavors l'ordinador no s'apagarà, si no és que hi doneu l'ordre manualment. També és condició indispensable que l'ordinador tingui la capacitat d'auto-desconnexió, com avui dia tenen gairebé tots.

Aquesta configuració es manté en sessions posteriors del programa en dies successius. Per a desactivar-la premeu el botó Suprimir.

En cas d'existir altres programes actius al mateix ordinador en el moment de l'apagament, el resultat final és impredictible, especialment si tenen oberts documents modificats. Si hi ha altres punts connectats a la xarxa local pot ser que alguna versió de Windows obri un quadre de diàleg demanant permís per a desconnectar-los, i llavors l'apagament automàtic no es produiria.

Pot ser que existeixi un desfasament de fins a 30 segons entre l'hora triada i la real. Si esteu usant Windows XP i no us funciona l'apagament aneu al Tauler de Control, Rendiment i Manteniment, Opcions d'Energia, pestanya APM, i marqueu-hi la casella Habilitar la compatibilitat....